Skip to main content

Informatiebijeenkomst centraal park: herinrichting Marseillepad

Op 8 juni 2023 is er een informatiebijeenkomst voor het project centraal park geweest. Toen hebben wij met omwonenden het definitief ontwerp van het park besproken. Op basis van deze bijeenkomst is het ontwerp op onderdelen aangepast met een aantal van uw aandachtspunten en per 23 september 2023 definitief vastgesteld.

Onvoldoende kwaliteit bomen Marseillepad

Tijdens de bijeenkomst op 8 juni is toegezegd dat wij zouden onderzoeken of bomen verplaatst konden worden als dit nodig zou zijn vanwege het ontwerp. Daarom hebben wij door een onafhankelijk bureau de verplaatsbaarheid en kwaliteit van de bomen laten onderzoeken. Met name voor het Marseillepad zijn de uitkomsten aanleiding om de situatie opnieuw te beoordelen. De bomen zijn namelijk niet te verplaatsen en beoordeeld als onvoldoende tot slecht.

Bespreking oplossingen herinrichting Marseillepad

Om het Marseillepad opnieuw in te richten zijn er twee mogelijke oplossingen waarvan we de voor- en nadelen aan u willen toelichten. Hierover kunt u tijdens de bijeenkomst vragen stellen. Deze worden door het projectteam en groenspecialisten van de gemeente beantwoord. Daarna horen we graag uw mening over de oplossingen. Na de bijeenkomst kiest de gemeente een oplossing en past het definitief ontwerp daarop aan.

Aanmelden vóór 4 maart 2024

We vragen u om u van tevoren aan te melden onder vermelding van uw naam, adres en het aantal personen. Aanmelden kan door uiterlijk vrijdag 4 maart een e-mail te sturen naar binnenstad@zoetermeer.nl, met als onderwerp ‘Informatiebijeenkomst centraal park, 11 maart 2024’.

Meer informatie

Meer informatie over het project centraal park kunt u vinden op Dobbegebied – De Binnenstad In (binnenstad-zoetermeer.nl)

Datum

mrt 11 2024
Verlopen!

Tijd

inloop vanaf 18:30 uur
19:00 - 20:30

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Stadhuis Forum Zoetermeer (Raadzaal), Stadhuisplein 1
Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer
Categorie

Organisator

Gemeente Zoetermeer
Email
binnenstad@zoetermeer.nl