Skip to main content

Startbijeenkomst Denemarkenlaan en omgeving

De komende jaren werken we aan een levendige en aantrekkelijke binnenstad. Een binnenstad waar genoeg te doen is en waar mensen prettig kunnen werken en wonen. Voor deelgebied 1: Luxemburglaan en omgeving is de haalbaarheidsfase gestart. Daarin onderzoeken we op welke manier we de ambities voor dit deelgebied kunnen realiseren. 

Komt u naar de startbijeenkomst op 25 april?
Woont of werkt u in deze buurt of komt u er vaak? Dan horen we graag uw wensen voor dit deelgebied. Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de deelgebiedsvisie. Daarin staat wat er precies binnen dit deelgebied ontwikkeld mag worden.

Plannen voor het deelgebied
Tijdens de startbijeenkomst vertellen wij meer over onze ambities voor de Denemarkenlaan en haar omgeving en het participatietraject om te komen tot een gebiedsvisie. We horen graag welke ideeën of wensen u heeft. Een van onze wensen is om op deze locatie ca. 275 woningen en een nieuwe basisschool te realiseren. Ook is er ruimte voor verschillende voorzieningen. En er zijn plannen om het openbaar gebied opnieuw in te richten. 

Aanmelden vóór 19 april 2024
We vragen om uw komst vooraf aan te melden. Dit kan door uiterlijk 19 april een e-mail te sturen naar binnenstad@zoetermeer.nl met als onderwerp ‘Startbijeenkomst deelgebied 1 Denemarkenlaan e.o. 25 april 2024’ en het aantal personen waarmee u komt. Kunt of wilt u liever niet per e-mail opgeven? Dan kunt u dit ook schriftelijk doen naar: Gemeente Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Geef je mening via Doemee
Liever online meedenken de toekomst van het deelgebied Denemarkenlaan en omgeving? Laat via participatieplatform DoeMee  uiterlijk 6 mei je reactie of vraag achter.

Datum

apr 25 2024
Verlopen!

Tijd

inloop vanaf 18:30 uur
19:30 - 21:00

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Lunchroom Bij Daan
Noordwaarts 65, 2711 HK Zoetermeer
Categorie

Organisator

Gemeente Zoetermeer
Email
binnenstad@zoetermeer.nl