Skip to main content

Informatieavond Luxemburglaan 1-15

Op donderdag 16 november organiseren we een informatieavond over de plannen voor de locatie Luxemburglaan 1-15. Op deze avond lichten we de ontwerpen toe en is het mogelijk om vragen te stellen aan de ontwikkelaar en medewerkers van de gemeente. Tussen 19.00 – 20.30 uur bent u welkom om binnen te lopen en in gesprek te gaan.

Aanmelden kan tot 9 november door een e-mail te sturen naar binnenstad@zoetermeer.nl. Kunt of wilt u liever niet per e-mail opgeven? Dan kunt u dit ook schriftelijk doen naar: Gemeente Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Geef in uw aanmelding aan dat het gaat om de informatieavond op 16 november en met hoeveel personen u naar de bijeenkomst komt. Dit is nodig voor een goede voorbereiding van de avond.

Online reageren vanaf vrijdag 17 november

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? Op online platform doemee.zoetermeer.nl kunt u vanaf 17 november alle informatie vinden en uw vraag of reactie plaatsen.

Meer informatie

Luxemburglaan 1-15 is onderdeel van deelgebied 3. Meer informatie hierover vindt u op Deelgebied 3, Luxemburglaan e.o. – De Binnenstad In (binnenstad-zoetermeer.nl)

Datum

nov 16 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Meer Info

Meer informatie

Locatie

de Kapelaan
de Kapelaan, Nicolaasplein 2, 2712 AV Zoetermeer

Organisator

Gemeente Zoetermeer
Email
binnenstad@zoetermeer.nl