Skip to main content

Het Gat in de Markt is een plek van en voor iedereen, waar je kunt spelen en sporten, en waar je samen met je buren een straatfeest kunt organiseren. Wij nodigen je van harte uit om te ontdekken wat Gat in de Markt allemaal te bieden heeft! 

Kom je ook?

Op zaterdag 29 juni organiseren wij tussen 12:00 en 16:00 een gezellige Picknickdag. Neem je picknickkleedje, klapstoel, broodjes, kinderen en buren mee! Het snelgroeiende theatergezelschap Scylla zorgt van 12:00 tot 13:30 uur voor vrolijke korte sketches. En om 13:30 uur treedt het Warm Water Jeugdtheater op met gave liedjes uit de Robin Hood show. Er staat koffie en thee klaar en kinderen kunnen genieten van gratis poffertjes en limonade. Natuurlijk is het superleuk als de kinderen hun beachtennis, pingpongset of voetbal meenemen! We kijken uit naar een gezellige en sportieve dag samen. Ben je muzikaal en speel je bijvoorbeeld gitaar? Laat ons dan meegenieten van je muzikale talent! Ook een draadloos muziekboxje is van harte welkom. Tot dan! 

Het “Gat in de Markt” Het “Gat in de Markt’ is in 2023 geopend als tijdelijke ontmoetingsplek voor en door inwoners met ruimte voor ontspanning en vertier. Na de sloop van de oude raadzaal van de Gemeente Zoetermeer bleef er een gat over aan de Markt. Samen met omwonenden en andere inwoners is een tijdelijke invulling bedacht voor deze plek. De tijdelijke invulling van het “Gat in de Markt” is bedoeld om de tijd te overbruggen tot de start van de bouw van Markt 10 over een aantal jaar.