Skip to main content

Het was een stralende dag voor een picknickdag op zaterdag 29 juni. Het zonnetje scheen en om 12 uur stroomde het Gat in de Markt langzaam vol. 

De sfeer zat er meteen goed in met het improvisatie optreden van het Scylla theater. Om half twee nam het Warm water jeugdtheater het over en werden de bezoekers vermaakt met gave liedjes uit de Robin Hood show.

Het was een gezellige middag. Bewoners kwamen met hun kinderen en brachten manden vol lekkers mee. Iedereen zocht een mooi plekje in het gras, sommige in de zon, anderen in de schaduw. Voor de kinderen waren er gratis poffertjes en daar werd volop gebruik van gemaakt. 

Daarnaast werd er ook dit weekend weer druk geschilderd in het Gat in de Markt. De ‘kunstenaars’ gingen verder met het verfraaien van de muurschilderingen en brachten nog meer kleur aan. De muren veranderen steeds meer in ware kunstwerken.

Wist je trouwens al dat je zelf ook iets kunt organiseren in Gat in de Markt? Bijvoorbeeld een buurtfeest of een BBQ! Mail uw idee of verzoek naar binnenstad@zoetermeer.nl.