Skip to main content

PingProperties heeft voor winkelcentrum Stadshart Zoetermeer de huurovereenkomsten met zowel Douglas als Intertoys verlengd. Douglas huurt hier sinds 2001 circa. 700 m² winkelruimte, gelegen aan de buitenstrip van Stadshart Oost. Intertoys heeft circa 600 m² winkelruimte in het overdekte winkeldeel en is hier eveneens langjarig gevestigd. Met deze huuroverkomsten verbinden beide retailers zich langjarig aan het winkelcentrum en spreken zij hun vertrouwen uit in de convenience strategie van PingProperties.

Over Douglas

Douglas is het meest toonaangevende premium beautyplatform in Europa. Met meer dan 2.400 filialen en websites voor online verkopen in 21 landen is Douglas een van de grootste filiaalbedrijven op de Europese cosmeticamarkt. In Nederland heeft Douglas circa 100 winkels. Huurder Douglas is geadviseerd door Retail Property Management (RPM Retail).

Over Intertoys

Intertoys is met meer dan 220 winkels en een webshop de grootste keten van speelgoedspeciaalzaken in Nederland, die iedereen aanzet tot spelen. Go Play! Met een onderscheidend assortiment voor jong en oud, een toekomstbestendig hybride omnichannel businessmodel en meer dan 1.300 speelgoedspecialisten is Intertoys dé specialist en marktleider in de categorie speelgoed.

Strategie PingProperties convenience retail

PingProperties investeert in convenience retail in stadsdeelcentra. En gelooft in een strategie met een sterke huurdersmix gericht op een constante uitwisseling van mensen, goederen en diensten. Het concentreren van een completer aanbod voor dagelijkse aankopen en het toevoegen van sterke ketenbedrijven gefocust op aanvullend aanbod, local heroes en maatschappelijke voorzieningen, zal leiden tot een betere prestatie van een winkelcentrum. Maarten Matze, CIO van PingProperties: “Onze organisatie voorziet met deze strategie een enorme groeipotentie voor Stadshart Oost in Zoetermeer”.